Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Capcom: Καλές εισπράξεις, μέτριες πωλήσεις

*
Τα νέα οικονομικά αποτελέσματα της Capcom για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου είχαν απ' όλα. Για αρχή ξεκινούμε με χαμόγελα μιας και τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 13,2% φτάνοντας τα 87,17 δις γιεν, ενώ τα καθαρά έσοδα έφτασαν τα 8,8 δις γιεν, αύξηση 14,6%. Τα χαμόγελα συνεχίζονται με τα τα Resident Evil 7: Biohazard και Monster Hunter XX να σημειώνουν καλές πωλήσεις, με 3,5 και 1,7 εκατομμύρια αντίτυπα αντίστοιχα, παρόλο που τα νούμερα είναι ελαφρώς μικρότερα από τις προβλέψεις της Capcom. Η επανακυκλοφορία του Resident Evil 6 σε PS4, Xbox One σημείωσε ένα εκατομμύριο πωλήσεις.



Στον αντίποδα, Dead Rising 4 και Monster Hunter Stories κινήθηκαν σε επίπεδα κατώτερα των προσδοκιών, με την εταιρία να αναγνωρίζει πως η πιο προσιτή φύση του Dead Rising 4 δεν ευχαρίστησε τους πάντες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*